Streven met jou

App laten maken

Met Streverz denken wij mee over wat jouw idee het beste tot stand laat komen of jouw probleem het beste oplost.

Of dat nou de productiviteit van jouw medewerkers verhoogd, je klantrelatie verbeterd of jou klanten oplevert. Uiteindelijk gaat het erom om de investering terug te verdienen en dan verder.

Wat voor een app?

Als het gaat om apps laten ontwikkelen zijn er veel mogelijkheden die veel verschil kunnen maken in het eindplaatje en het prijskaartje.

Bij Streverz raden wij vaak aan om te gaan voor een PWA (progressive Web App) of Hybride app. Beide worden ze ontwikkeld voor zowel Android als iOS tegelijkertijd. Dit scheelt in de portemonnee en kost minder tijd.

De andere mogelijkheid die Streverz biedt is het ontwikkelen van een native app voor Android en/of iOS. Dit betekend dat de app volledig gemaakt wordt voor een besturingssysteem en deze dus het beste werkt voor dat systeem.

Wij denken met je mee en kiezen de beste optie.

Een app laten maken bij Streverz

Als je ervoor kiest om met Streverz samen te werken voor het ontwikkelen van jouw app, betekent dat dat je niet alleen een team van ervaren professionals hebt die jouw ideeën en wensen serieus nemen, maar ook meedenken over wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie. Of je nu op zoek bent naar het verhogen van de productiviteit van jouw medewerkers, het verbeteren van de klantrelatie of het werven van nieuwe klanten, wij zorgen ervoor dat de app die wij samen ontwikkelen het beste bij jouw doelen past. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app, van PWA’s en hybride apps tot native apps voor Android en/of iOS, en helpen wij jou de beste optie te kiezen die past bij jouw budget en tijdschema. Bij Streverz gaat het er uiteindelijk om dat de investering in jouw app zich terugverdient en dat jij verder kunt met de groei van jouw bedrijf.

Gaan we ervoor?

Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze experts. Zo ontdekken we samen welke strategie het beste past bij jou bedrijf of organisatie.