Subsidie digitalisering Drenthe 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
subsidie_digitalisering_2022-drenthe
Dit artikel staat online sinds 21-06-2022
De corona pandemie heeft veel gevolgen gehad voor veel dingen. Eén hiervan is dat er in een korte tijd enorm veel digitalisering plaats heeft gevonden. Het belang van digitalisering is zo enorm toegenomen. Heel veel bedrijven doen hier aan mee, want achterblijven kan natuurlijk niet.
Inhoudsopgave

Maar wist je wel dat je een steuntje in je rug kan krijgen? Sinds 17 mei 2022 kan je namelijk als ondernemer in Drenthe subsidie aanvragen voor een digitaliseringsvoucher!  

De provincie Drenthe wilt door middel van deze regeling de ondernemers in Drenthe een steuntje onder de rug geven. Met de subsidie kan de onderneming zichzelf gaan digitaliseren, dus bijvoorbeeld een webshop opzetten of een nieuwe website maken.

Met een webshop kan de onderneming meer online verkopen te realiseren. Deze subsidie kan 50% van de kosten dekken maar het kan zelfs oplopen tot een maximum van €3.000,-! 

Wanneer kom ik als ondernemer in aanmerking voor deze subsidie?

Indien je een ondernemer in Drenthe bent en een nieuwe website wilt, dan kom je in aanmerking voor deze subsidie! Er zit geen verschil tussen sectoren, iedereen mag het aanvragen. Het enige vereiste is dat je moet aan kunnen tonen dat je een fysieke vestiging hebt in Drenthe. 

Alle voorwaarden op een rijtje: 

  • Je onderneming moet bij de KvK ingeschreven staan, zonder een i.o. status.  
  • Wanneer je de subsidie aanvraagt moet je een fysieke vestiging hebben, waarin je bedrijfsactiviteiten uitvoert, in Drenthe en dit mag geen privé adres zijn! 
  • De minimale subsidie moet €1.500,- bedragen 

Je kan deze subsidie aanvragen vanaf 17 mei. Voor meer informatie over het aanvragen ga naar de website van SNN.

Kom je er niet uit en ben je hulp nodig met het aanvragen van de subsidie, neem gerust contact met ons op! Wie weet kunnen we ook wel iets anders voor je betekenen 😊

Gratis online marketing tips in je mail:

Delen:

Vond je dit een leuk artikel? Selecteer hieronder je waardering of laat het ons weten in de reacties! (wordt echt gewaardeerd)

0 0 stemmen
Jouw waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties