Contact

Kom vrijblijvend in contact met Streverz

Vrijblijvend in contact

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? We horen graag van je! Snel en eenvoudig in contact komen met Streverz.

Ondersteuning nodig?

Mocht je een vraag hebben of een probleem, dan kan je altijd een mail sturen naar [email protected]. Op deze manier kan je probleem snel worden verholpen of je vraag snel beantwoord worden met behulp van een ticket.

Maak direct een afspraak!

Direct een kennismakingsgesprek inplannen in onze agenda? Dit kan eenvoudig en snel via calendly. Zo bespaar je jezelf een aantal mailtjes of belletjes en weet je gelijk waar je aan toe bent.

Streverz | Online marketing - Website laten maken in Drenthe
Streverz | Online marketing - Website laten maken in Drenthe
16 Google recensies
Karin Elders
Karin Elders
31/01/2024
Streverz heeft me onlangs geholpen bij het creëren van twee websites, en ik ben uiterst tevreden over hun diensten. Hun professionaliteit, oog voor detail en waar voor je geld maken hen een betrouwbare keuze voor webontwikkeling. Wat Streverz echt onderscheidt, is hun toewijding om de tijd te nemen om jou als klant beter te leren kennen. Dit persoonlijke aspect heeft de samenwerking niet alleen effectief gemaakt, maar ook plezierig. Kortom, Streverz biedt een uitstekende service voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve websiteontwikkeling.
Ria Mijnsbergen
Ria Mijnsbergen
10/11/2023
Voor Groepshoeve Wiendsels heeft Streverz een nieuwe website gemaakt en ons vervolgens aan de hand genomen om de website goed vindbaar te maken. Nadat onze nieuwe website life is gegaan is er een duidelijke toename te zien van de respons via het contactformulier van diezelfde website. De uitleg is altijd duidelijk en ook wordt er adequaat gereageerd als er problemen zijn met onze website. De samenwerking met Bob "en zijn mensen" vinden wij prettig en laagdrempelig.
AtelierThuijltjes &JeKunstHet
AtelierThuijltjes &JeKunstHet
06/11/2023
Streverz heeft voor mij een volledig nieuwe website gemaakt en ook de randvoorwaarde, zichtbaarheid en veiligheid daarin meegenomen. Erg professioneel, ze luisteren echt naar de klanten hun wensen en het is fijn samenwerken met het team. Erg blij met het resultaat voor atelierthuijltjes.
Sampi Aramid
Sampi Aramid
27/10/2023
Streverz heeft ons geweldig geholpen met de ontwikkeling van onze nieuwe website. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Iddo Jongkind
Iddo Jongkind
07/12/2021
Streverz in de persoon van Bob heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Naast de website heeft hij ons voorzien van diverse adviezen over de website zelf en de vindbaarheid in de zoekmachines. De brede betrokkenheid bij dit proces wordt gewaardeerd!
Manon Snoeker
Manon Snoeker
02/12/2021
Bob is betrokken en duidelijk. Hij doet wat hij zegt en geeft goede adviezen. Ik kan iedereen aanraden met Bob in zee te gaan.
Niek Rollman
Niek Rollman
19/07/2021
Het was een zeer aangename samen werking met een prachtige uitkomst. Streverz heeft neergezet wat ik in mijn hoofd had en het sluit aan bij hoe het bedrijf er uit moet zien. Super werk gedaan, heel erg bedankt voor de snelle afwerking en goede samenwerking! Streverz zal voor lange periode een leverancier blijven voor Rollman Equipment B.v.
computerzaak
computerzaak
12/03/2021
We zijn erg tevreden met de door Streverz gemaakte bedrijfsfilm.
Job Clarijs
Job Clarijs
29/12/2020
Een goede service volgens afspraak, erg fijn om mee te communiceren en ideeën uit te wisselen om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Tevreden!