Contact

Kom vrijblijvend in contact met Streverz

Vrijblijvend in contact

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? We horen graag van je! Snel en eenvoudig in contact komen met Streverz.

Ondersteuning nodig?

Mocht je een vraag hebben of een probleem, dan kan je altijd een mail sturen naar [email protected]. Op deze manier kan je probleem snel worden verholpen of je vraag snel beantwoord worden met behulp van een ticket.

Maak direct een afspraak!

Direct een kennismakingsgesprek inplannen in onze agenda? Dit kan eenvoudig en snel via calendly. Zo bespaar je jezelf een aantal mailtjes of belletjes en weet je gelijk waar je aan toe bent.

Streverz | Website laten maken | Social media uitbesteden | Online marketing | Drenthe
Streverz | Website laten maken | Social media uitbesteden | Online marketing | Drenthe
13 Google recensies
Iddo Jongkind
Iddo Jongkind
07/12/2021
Streverz in de persoon van Bob heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Naast de website heeft hij ons voorzien van diverse adviezen over de website zelf en de vindbaarheid in de zoekmachines. De brede betrokkenheid bij dit proces wordt gewaardeerd!
Manon Snoeker
Manon Snoeker
02/12/2021
Bob is betrokken en duidelijk. Hij doet wat hij zegt en geeft goede adviezen. Ik kan iedereen aanraden met Bob in zee te gaan.
Niek Rollman
Niek Rollman
19/07/2021
Het was een zeer aangename samen werking met een prachtige uitkomst. Streverz heeft neergezet wat ik in mijn hoofd had en het sluit aan bij hoe het bedrijf er uit moet zien. Super werk gedaan, heel erg bedankt voor de snelle afwerking en goede samenwerking! Streverz zal voor lange periode een leverancier blijven voor Rollman Equipment B.v.
Jamie van Achteren
Jamie van Achteren
10/05/2021
Met een ontzettend prettige samenwerking hebben wij een marketing plan en lanceerstrategie inricht samen met Bob. Het prettige was dat hij echt de tijd neemt om naar je te luisteren. We zullen zeker vaker werken met Streverz.
computerzaak
computerzaak
12/03/2021
We zijn erg tevreden met de door Streverz gemaakte bedrijfsfilm.
Job Clarijs
Job Clarijs
29/12/2020
Een goede service volgens afspraak, erg fijn om mee te communiceren en ideeën uit te wisselen om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Tevreden!
Aron M
Aron M
03/09/2020
Streverz heeft mij geholpen met mijn social-media. Vriendelijk en meedenkend personeel met veel kennis.
Emil
Emil
25/08/2020
Ik vroeg Streverz om een logo voor op mijn foto's te ontwerpen. Volgende dag lag het creatieve logo al in mijn inbox. Erg tevreden met het logo ! Ik kan Streverz aanbevelen, daar wordt u met vriendelijkheid en professionaliteit ontmoet.

Hits: 55