fbpx

een bedrijf verkoopt
beter met de juiste foto's

Content foto's laten maken in Hoogeveen

Content foto’s laten maken in Hoogeveen. Streverz is de specialist in Hoogeveen
als het gaat om het maken van unieke Content foto’s

Persoonlijkheid in het bedrijf
Bedrijven zijn niet altijd persoonlijk genoeg op hun social media of website. Er worden vooral aanbiedingen gepost op social media kanalen, maar we kunnen wel stellen dat bijna niemand voor zijn plezier graag naar reclame kijkt. Door productfototgrafie of bedrijfsfotografie te laten maken van jou, je personeel of de werkzaamheden en hier iets leuks bij te vertellen, creëer je een band met de klanten. Als je persoonlijker bent met je klanten zorgt dit voor een hogere omzet en betere klantenrelaties!

Goede bedrijfsfotografie levert
het volgende op:

– Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
– Je producten en diensten verkopen makkelijker
– Het zorgt voor een goede eerste indruk
– Persoonlijke fotografie zorgt voor meer interactie  
– Geeft een beter beeld van je bedrijf, personeel en producten

Benieuwd wat bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf kan doen?

Met de juiste foto’s wordt jouw bedrijf persoonlijker en zo creëer je sneller een band met je klanten. Dit onderscheidt jou positief van je concurrenten. Daarnaast kun je door middel van fotografie een beter beeld van jouw werkwijze en producten geven. Dit maakt het bedrijf transparant en dat zorgt ervoor dat klanten daadwerkelijk voor jou zullen kiezen. 

Wij kunnen jou onder anderen helpen met:

Product Foto's productfotografie Hoogeveen Drenthe

Productfotografie

Wil jij producten online verkopen?
Goede foto's vergroten het aantal verkopen. Wij fotograferen jouw producten op een juiste achtergrondkleur en met de juiste belichting, op locatie.

Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe

Diensten fotografie

Wil jij jouw werkzaamheden aan mogelijke klanten laten zien? Wij denken met je mee hoe we dit op een juiste manier vorm kunnen geven. We fotograferen op locatie.

Website fotografie

Website fotografie

Wil jij foto's voor op jouw website? We denken graag met je mee en kijken met onze marketing technische achtergrond wat het beste bij jouw bedrijf past. Ook kun je bij ons terecht voor een gehele website make-over!

Content fotografie Hoogeveen Drenthe

Content fotografie voor social media posts

Wil jij persoonlijke content? Dan is fotografie de oplossing. We helpen je met het verzinnen van ideeën voor content en hoe we dit het beste kunnen presenteren. Wil je liever je volledige social media uitbesteden? Dat kan ook!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Vertel jouw Wensen

Jij vertelt je wensen en wij vullen je aan. Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in wat jouw onderneming onderscheid van anderen. Dit unieke verschil willen wij vastleggen door middel van fotografie.

Stap 2

Bedrijfs-
fotografie

Mogen wij jouw bedrijfsfotografie doen? Super! Tijdens onze afspraak lopen wij jouw wensen en onze ideeën lijst langs. Vervolgens leggen wij deze vast op camera.

Stap 3

Het editen van foto's

Wij vinden het belangrijk dat jouw wensen worden meegenomen in het editen. Daarom sturen wij je de dag van de fotoshoot een paar onbewerkte foto's op en bespreken wat er nog moet worden aangepast.

Stap 4

Aflevering eindresultaat

De foto's worden in de passende formaten aangeleverd voor het doel waar jij ze voor gaat gebruiken. Hier stopt ons werk niet. We helpen je graag met het inrichten en publiceren van de foto's op jouw website of op social media.

Klik hier om ons werk te zien per klant

Wil jij goede foto's voor op je website en social media platformen?

Het maken van goede foto’s vraagt ervaring en bepaalde vaardigheden, zoals het achteraf editen van de foto’s. Besteed het uit, dan kun jij je concentreren op waar je goed in bent. Dat doen wij ook!