img 65259b1321863 Streverz
Totaaloplossing al vanaf 1 uur per week

Volledig ontzorgt

Je eigen online marketing team die jouw bedrijf online laat groeien. Laat je website, social media, advertenties en je Google vindbaarheid naadloos op elkaar aansluiten.

Social media

Zichtbaar zijn op verschillende sociale media platformen - waaronder LinkedIn. Betaald met advertenties en/of organisch met content

Google vindbaarheid

Beter vindbaar worden in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO) voor je website.

Website verbeteren

Landingspagina's maken en een snelle, veilige website hebben. Dat is het fundament voor je online marketing.

Adverteren

Zichtbaar worden voor je doelgroep en in de regio op platformen, zoals Instagram en Facebook.

2N8A9624 scaled Streverz
2N8A5946 bewerkt scaled Streverz
De totaaloplossing voor Streverz

De voordelen van een
online marketing team

Het is belangrijk dat je veel zichtbaar bent. Zeker in je regio. Dat zorgt voor naamsbekendheid en vertrouwen. Met je online marketingsteam werken mensen met verschillende specialismen aan jouw online vindbaarheid. 

Je marketing naadloos op elkaar
aan laten sluiten (A-Z)

Effectief je marketing regelen door alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Zo wordt een idee bijvoorbeeld omgezet naar content op je website en een social media post die tegelijkertijd online komen. En zo worden advertenties ingezet naar landingspagina’s op je website om deze optimaal te benutten.

Alles wat ons team van specialisten denken dat het beste is voor jouw onderneming.

2N8A0154 scaled 1 Streverz
Perfect voor ieder soort bedrijf

De werkzaamheden
op een rijtje

Marketing beweegt ontzettend veel. Het is belangrijk om hier op een gestructureerde en creatieve manier op in te spelen. Zo bepalen wij in overleg met jou wat het belangrijkste is voor deze maand.

Zo ben je overal zichtbaar, groei je online met je onderneming en ben je grotendeels ontzorgt door specialisten die dagelijks met online marketing bezig zijn. 

Uitvoeren van website onderhoud
logo leadinfo Streverz
logo HotJar
google analytics 4 Streverz
Logo Meta Facebook
LinkedIn Business logo

Marketing moet betrouwbaar voelen

We snappen dat je niet zo maar bij iemand je online marketing wilt uitbesteden. Het moet vertrouwt voelen. Daarom nodigen we je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je opzoek naar een totaaloplossing voor je online marketing? Jouw online marketing uitbesteden kan al vanaf 1 uur per week. Daarbij voegen wij al onze kennis en technieken toe om jou online te laten groeien.

Streverz | Online marketing - Website laten maken in Drenthe
Streverz | Online marketing - Website laten maken in Drenthe
16 Google recensies
Karin Elders
Karin Elders
31/01/2024
Streverz heeft me onlangs geholpen bij het creëren van twee websites, en ik ben uiterst tevreden over hun diensten. Hun professionaliteit, oog voor detail en waar voor je geld maken hen een betrouwbare keuze voor webontwikkeling. Wat Streverz echt onderscheidt, is hun toewijding om de tijd te nemen om jou als klant beter te leren kennen. Dit persoonlijke aspect heeft de samenwerking niet alleen effectief gemaakt, maar ook plezierig. Kortom, Streverz biedt een uitstekende service voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve websiteontwikkeling.
Ria Mijnsbergen
Ria Mijnsbergen
10/11/2023
Voor Groepshoeve Wiendsels heeft Streverz een nieuwe website gemaakt en ons vervolgens aan de hand genomen om de website goed vindbaar te maken. Nadat onze nieuwe website life is gegaan is er een duidelijke toename te zien van de respons via het contactformulier van diezelfde website. De uitleg is altijd duidelijk en ook wordt er adequaat gereageerd als er problemen zijn met onze website. De samenwerking met Bob "en zijn mensen" vinden wij prettig en laagdrempelig.
AtelierThuijltjes &JeKunstHet
AtelierThuijltjes &JeKunstHet
06/11/2023
Streverz heeft voor mij een volledig nieuwe website gemaakt en ook de randvoorwaarde, zichtbaarheid en veiligheid daarin meegenomen. Erg professioneel, ze luisteren echt naar de klanten hun wensen en het is fijn samenwerken met het team. Erg blij met het resultaat voor atelierthuijltjes.
Sampi Aramid
Sampi Aramid
27/10/2023
Streverz heeft ons geweldig geholpen met de ontwikkeling van onze nieuwe website. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Iddo Jongkind
Iddo Jongkind
07/12/2021
Streverz in de persoon van Bob heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Naast de website heeft hij ons voorzien van diverse adviezen over de website zelf en de vindbaarheid in de zoekmachines. De brede betrokkenheid bij dit proces wordt gewaardeerd!
Manon Snoeker
Manon Snoeker
02/12/2021
Bob is betrokken en duidelijk. Hij doet wat hij zegt en geeft goede adviezen. Ik kan iedereen aanraden met Bob in zee te gaan.
Niek Rollman
Niek Rollman
19/07/2021
Het was een zeer aangename samen werking met een prachtige uitkomst. Streverz heeft neergezet wat ik in mijn hoofd had en het sluit aan bij hoe het bedrijf er uit moet zien. Super werk gedaan, heel erg bedankt voor de snelle afwerking en goede samenwerking! Streverz zal voor lange periode een leverancier blijven voor Rollman Equipment B.v.
computerzaak
computerzaak
12/03/2021
We zijn erg tevreden met de door Streverz gemaakte bedrijfsfilm.
Job Clarijs
Job Clarijs
29/12/2020
Een goede service volgens afspraak, erg fijn om mee te communiceren en ideeën uit te wisselen om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Tevreden!
Streverz
Plan een afspraak bij ons op kantoor

Vrijblijvend kennis maken

Bijna daar 75%

Plan hier een afspraak in en kom langs voor een kopje koffie of thee om kennis te maken. Streverz zit gevestigd aan de Industrieweg 96, 7903 AK in Hoogeveen. 

De kosten van online marketing uitbesteden zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de doelstellingen, de doelgroep en de omvang van de online marketingactiviteiten. Om een nauwkeurige prijsindicatie te geven, kun je vrijblijvend bij ons kennismaken.

Dit is afhankelijk van de doelstellingen, maar begint met goed plan van aanpak. Deze wordt vervolgens uitgevoerd en kan tijdens traject worden bijgestuurd, elk week is er contact en eens in kwartaal komen we bij jou langs en evaluaren wij de werkzaamheden en de statistieken
en sturen we bij waar nodig.

Ja, je kan stoppen wanneer je wilt. Het is maandelijks opzegbaar met één maand opzegtermijn.
Wel is het advies om niet binnen enkele maanden te stoppen.

Met het online marketing totaalpakket ben je voor zo’n 95% ontzorgt. Her en der zullen we wat vragen stellen, zodat we doelgerichter te werk kunnen. En je hebt natuurlijk elke drie maand een voortgangsgesprek.