Streven met jou

Online marketing bureau in Hoogeveen

Meer online zichtbaarheid en vindbaarheid met je bedrijf, zodat je wellicht meer uit je onderneming kan halen! Ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Diensten van Streverz

Meer online zichtbaarheid en vindbaarheid met je product of bedrijf.
Ontdek hieronder wat het beste bij jou past.

Website laten maken

Tijd voor online zichtbaarheid! Bij Streverz zit je goed, lees meer om te ontdekken waarom.

Google vindbaarheid uitbesteden

Google vindbaarheid uitbesteden

Streverz verbetert de Google vindbaarheid van jouw bedrijf, waardoor je website hoger rankt in de zoekresultaten van Google en meer organisch verkeer aantrekt om zo de online zichtbaarheid en omzet te verhogen.

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Online je diensten of producten verkopen? Met een webshop is dat zo geregeld.

Online adverteren

Online adverteren

Net een stapje voor zijn op je concurrenten of een grotere bereik hebben? Kies dan voor adverteren bij Streverz.

Content Marketing

Content Marketing

Bereik en overtuig op langere termijn potentiële klanten door middel van content te laten zien dat je goed in je vak bent.

Applicatie oplossingen

Applicatie oplossingen

Processen automatiseren of net een stapje verder in je workflow. Laat ons een sterke applicatie voor je maken.

Plan een afspraak

Voor iedereen een gepaste oplossing

Een team die je helpt om meer online zichtbaar te worden? Je social media ontzorgen of een website of app laten bouwen? Er is veel mogelijk bij Streverz. Plan een vrijblijvend gesprek in en kom met ons sparren.

Social Media

Benieuwd hoe de Streverz het doen op de socials? Neem hieronder een kijkje! Laat ook gerust een reactie achter: dat vinden we leuk.

Hoe gaan wij te werk?

01

Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

02

Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

03

Uitvoering & verbeteren

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

04

Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je regelmatig een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.

logo leadinfo Streverz
logo HotJar
google analytics 4 Streverz
Logo Meta Facebook
LinkedIn Business logo

Ontdek de ervaringen van klanten

Ontdek de ervaring en de mening van anderen met Streverz. Van websites tot marketing in het algemeen. Vooruitstrevend naar een positief resultaat. Uiteindelijk is dit waar we het voor doen. 

Streverz in de persoon van Bob heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Naast de website heeft hij ons voorzien van diverse adviezen over de website zelf en de vindbaarheid in de zoekmachines. De brede betrokkenheid bij dit proces wordt gewaardeerd!

Iddo

Omega Beheer

Het was een zeer aangename samen werking met een prachtige uitkomst. Streverz heeft neergezet wat ik in mijn hoofd had en het sluit aan bij hoe het bedrijf er uit moet zien. Super werk gedaan, heel erg bedankt voor de snelle afwerking en goede samenwerking! Streverz zal voor lange periode een leverancier blijven voor Rollman Equipment B.v.

Niek

Rollman Enquipment

Bob is betrokken en duidelijk. Hij doet wat hij zegt en geeft goede adviezen. Ik kan iedereen aanraden met Bob in zee te gaan.

Manon

Manon Snoeker

We zijn erg tevreden met de door Streverz gemaakte bedrijfsfilm.

Herold

Computerzaak

Ons werk

Projecten waar we trots op zijn

Met de tijd is er aan veel diverse projecten gewerkt. Hoewel we natuurlijk trots zijn op alle projecten die we opleveren. Hieronder zijn ze te zien.