Streven met jou

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen

SEO staat voor Search Engine Optimization of in goed Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Dit is de overkoepelende naam voor alle processen die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines zoals Google. Let op; we hebben het dan over de vindbaarheid zonder te adverteren. Streverz is de SEO expert in Hoogeveen.

Besteed de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan ons uit

Beter online vindbaar worden bijvoorbeeld in Hoogeveen. Bij Streverz optimaliseren wij op vier cruciale punten. Website teksten – De juiste website en de juiste teksten kunnen ervoor zorgen dat bezoekers klanten worden. Een goede mix van persoonlijkheid en sterke content is hierbij cruciaal.

Optimaliseren – Op basis van de verkregen resultaten van de website kijken wij maandelijks hoe de website verder verbeterd kan worden. Techniek – Wij zorgen ervoor dat jouw website goed gekoppeld is met Google en dat de nodige updates en back ups worden gedaan.

Contact – Bij Streverz krijg je maandelijks een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de website presteert. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Zoekmachine optimalisatie als langdurige investering

Als ondernemer is het belangrijk dat je online goed vindbaar bent. Als mensen op zoek zijn naar jouw producten of diensten, wil je natuurlijk dat ze jouw website als eerste tegenkomen in de zoekresultaten van Google. Wij kunnen jou helpen om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren en hoger te scoren in Google.

Onze Google optimalisatie en SEO diensten zijn speciaal ontwikkeld om jouw website te laten opvallen in de zoekresultaten. Wij zorgen voor een goede technische basis, zodat zoekmachines jouw website makkelijk kunnen vinden en indexeren. Daarnaast kijken we naar de inhoud van je website en zorgen we ervoor dat deze goed aansluit bij de zoekopdrachten van jouw potentiële klanten. Zoekwoorden spelen hierin een belangrijke rol en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste zoekwoorden.

Gaan we ervoor?

Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze experts. Zo ontdekken we samen welke strategie het beste past bij jou bedrijf of organisatie.