fbpx

BIJ STREVERZ BRENGEN WIJ UW VISIE ONLINE TOT LEVEN

Over ons

Heeft u de behoefte om met uw bedrijf meer naar buiten te stappen door middel van social media, maar mist u de vaardigheden of tijd om dit voor elkaar te krijgen? Bij Streverz brengen wij uw visie online tot leven. 

Sinds 2019 helpen wij klanten met onze vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen nodig zijn om uw online uitdagingen te laten slagen. Uit onze ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en specialiteiten heeft. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om een persoonlijk concept op te stellen en dit met u te evalueren, zodat wij daadwerkelijk úw visie tot leven brengen.

Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte wat betreft de stappen die we zetten, en zo helpen wij u slagen in het moderne digitale tijdperk!

Ons team

Ons doel is om jouw als onze klant volledig te ontzorgen en alles op het gebied van social media uit handen te nemen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw bedrijf en jouw expertise, en wij op die van ons! Hierdoor kunnen we samen mooie resultaten behalen.

Specialist in marketing Bob Winkel Streverz Social media marketing Hoogeveen Drenthe Ons
Social media marketeer

Bob

Bob is een ondernemer in hart en nieren. Al vanaf jonge leeftijd had hij interesse in het opstarten van een eigen bedrijf. Op zijn vijftiende startte hij voor het eerst een eigen onderneming, en sindsdien is hij hier niet meer mee gestopt. Hij verkocht online producten en liet zijn Instagram groeien met 5000 volgers. 

Dit brengt hij nu dagelijks in de praktijk voor andere ondernemers. Hierbij focust hij zich op adverteren en het creëren van content.

Streverz Social media marketing Personeel Vormgever Douwe Winkel Hoogeveen Drenthe
Vormgever

Douwe

Douwe is de vormgever van Streverz. Hij heeft oog voor detail, wat uiteindelijk het verschil maakt voor jouw logo, huisstijl, banner, design of visitekaartje. 

Hij vindt niks leuker om te doen dan ontwerpen, en om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat precies past bij jouw wensen.

 

Specialist in schrijven Gaby Strijker Streverz Social media marketingHoogeveen Drenthe
Schrijver

Gaby

Gaby is onze specialist in het schrijven van pakkende teksten die helemaal passen bij jouw bedrijf en doelgroep. 

Bij het schrijven van de teksten voor jouw website of andere content houdt zij altijd rekening met jouw persoonlijke wensen. 

Beeldmaker

Ruben

Ruben is de beeldmaker van Streverz van oorsprong is hij filmmaker, maar stiekem is hij van alle markten thuis. Van productfotografie tot bedrijfsportretten en natuurlijk bedrijfsfilms.  Bij Ruben staat kwaliteit hoog in het vaandel en zoals hij zelf zegt: “Kwaliteit is tijd, dus ik werk nog even door.”

Het is Rubens passie om jouw verhaal te vertellen aan een groter publiek.

Waarom kiezen voor Streverz?

Wekelijks inzicht in cijfers

We brengen alle data in kaart zodat we goed onderbouwde keuzes kunnen maken en de resultaten kunnen verbeteren.

Wij blijven ons ontwikkelen

Naast het werk voor onze klanten plannen wij vijf uur per week in om onze vaardigheden te blijven te verbeteren. De online wereld verandert ten slotte elke dag!

Persoonlijk & Proactief

Je hoeft het niet alleen te doen! We zijn proactief en denken graag mee. We zijn meer dan alleen een helpende hand.

Geen standaard-pakketten

Ieder bedrijf is uniek op zijn eigen manier. Je betaalt alleen voor wat jouw bedrijf nodig heeft, Ook zit je niet vast aan lange termijnen. Er is een opzegtermijn van één maand.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens het vrijblijvende gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

Stap 2

Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

Stap 3

Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de social media marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

Stap 4

Rapportage & Evaluatie

Dagelijks zijn wij bezig met jouw social media marketing. Wekelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Onze Klanten

Voor het posten van blogs is vaak geen tijd, en voor de persoonlijke boodschappen ook niet. Streverz kan hier in ondersteunen, en zorgen dat het met regelmaat zichtbaar wordt op social media! Het bedrijf komt hierdoor mooi in de picture.
Werk
Edwin Winkel
Waterontharder Winkel
Vakkennis, enthousiasme, motivatie, gedrevenheid en een echte vakman zijn de woorden die de eigenaar van het bedrijf goed omschrijft. Tot op heden erg tevreden en een goede langdurige samenwerking.
Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe
Jordy Talen
De Online Autoverkoper
Professioneel en vakkundig
Onno Tijdeman
IQ Makelaars Hoogeveen
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe
Renate Super
SuPuur Yoga

Kennismaken met een kopje koffie?

Wil je kennismaken met ons en wil je kijken of de klik er is? In dit gesprek wordt duidelijk wat je van de samenwerking kunt verwachten. Neem gerust contact met ons op!