Onze projecten

Nieuwe website voor

De Waag Advocaten

Nieuwschierig naar de website? klik op onderstaande knop. 

Over de opdrachtgever

De Waag Advocaten is een modern advocatenkantoor gevestigd in Hoogeveen. De Waag probeert voor haar cliënten een oplossing op maat te bereiken. Dat komt neer op de best mogelijke oplossing, ook voor de langere termijn.
Daar houden wij van

De uitdaging

De Waag Advocaten was bezig met een geheel nieuwe branding. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Toen de nieuwe naam en nieuwe huisstijl was gekozen mochten wij aan de slag met een nieuwe website. De uitdaging binnen dit project was om de naam en uitstraling aan te passen aan de nieuwe branding van het bedrijf.

De oplossing

‘’De manier van samenwerken hebben we als positief en prettig ervaren. Jullie dachten goed met ons mee en pakten onze wensen op. Ook verliep de communicatie heel vlot, waardoor er binnen korte tijd een mooie website is gerealiseerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.’’ Het resultaat is een mooie frisse website die aansluit bij de dienstverlening en wensen van De Waag Advocaten. De samenwerking verliep prettig door de open communicatie en flexibiliteit tussen beide partijen.

Bekijk meer interessante website casussen!