Onze projecten

Nieuwe website voor

Fieten verhuur

Nieuwschierig naar de website? klik op onderstaande knop. 

Over de opdrachtgever

Bij Fieten verhuur verhuren ze mobiele toilet, douche en wasunits, koel en vriesunits, kassawagens en verkoopwagens in diverse uitvoeringen. Ook kun je bij hun terecht voor de verzorging van de catering op het evenement. Met hun moderne ingerichte verkoopwagens zorgen ze voor eenheid, netheid en kwaliteit en leveren ze een bijdrage aan de totale uitstraling van het evenement.
Daar houden wij van

De uitdaging

De voormalige website die Fieten verhuur had, was een one page systeem, een one page systeem zorgt voor een wat minder goede vindbaarheid in onder andere Google. Door een overname van een klantenbestand van een bedrijf dat is gestopt met haar werkzaamheden kwamen we in contact met Fieten verhuur. Samen hebben wij besloten een geheel nieuwe website te bouwen.

De oplossing

De nieuwe website heeft een passende uitstraling die aansluit bij de doelgroep en een betere vindbaarheid op onder andere Google. Door te investeren in een betere online aanwezigheid, is Justin ervan overtuigd dat Fieten verhuur ook online zal gaan groeien. Er zijn al veel positieve reacties op de vernieuwde website gekomen vanuit het zakelijke netwerk waar Justin nauw mee samenwerkt.

Bekijk meer interessante website casussen!