Onze projecten

Nieuwe website voor

HuneBouw

Nieuwschierig naar de website? klik op onderstaande knop. 

Over de opdrachtgever

HuneBouw is een toonaangevende speler in de bouwsector in het noorden van het land. Het bedrijf staat bekend om zijn veelzijdige en innovatieve aanpak en streeft naar vakkundigheid en betrouwbaarheid. De werknemers zijn betrokken en gemotiveerd en werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. HuneBouw heeft een sterke focus op veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu en houdt zich altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de maatschappij. Het bedrijf heeft een solide financiële structuur en biedt betrouwbare garanties op het afgeleverde werk.
Daar houden wij van

De uitdaging

HuneBouw stond voor een uitdaging. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt in de bouwsector, moesten ze zich onderscheiden om de juiste kandidaten aan te trekken voor hun openstaande vacatures. We werden in contact gebracht door een tevreden klant van ons Andre Drenth, Daarom sloegen ze de handen ineen met ons om een oplossing te vinden.

De oplossing

Samen hebben we gewerkt aan een passend ontwerp voor hun ‘Werken Bij’ website en hebben we het vacaturesysteem zo ingericht dat het gemakkelijk geïndexeerd kan worden voor Google Jobs. Hierdoor is HuneBouw beter vindbaar en zichtbaar voor potentiële kandidaten. En als de behoefte er in de toekomst is, kan het systeem eenvoudig gekoppeld worden met Indeed. Het resultaat? Een moderne en gebruiksvriendelijke Werken Bij website die de aandacht trekt van de juiste kandidaten.

Bekijk meer interessante website casussen!