Onze projecten

Nieuwe website voor

Tieleman Zwembadtechniek

Nieuwschierig naar de website? klik op onderstaande knop. 

Over de opdrachtgever

Al sinds 1970 is Tieleman bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor zwembaden. Ze bieden verschillende producten aan, waaronder beweegbare vloeren en zout-elektrolyses. In eerste instantie richtten ze zich op de medische sector, maar nu bedienen ze ook commerciële en particuliere klanten. Het bedrijf staat bekend om hun hoge medische certificering en hun projecten worden zorgvuldig uitgevoerd om de beste resultaten te bereiken, ongeacht de situatie.
Daar houden wij van

De uitdaging

Tieleman had de wens dat hun website een exclusieve uitstraling krijgt, waarbij elke sector (commercieel, particulier en medisch) een unieke uitstraling heeft. Daarnaast hebben zij als doel om beter vindbaar te zijn in Google, zowel in Nederland als internationaal en hier ook aanvragen te ontvangen

De oplossing

Hoewel we in het begin niet meteen op één lijn lagen over het ontwerp van de website, zijn we er uiteindelijk in geslaagd om tot een prachtig resultaat te komen. Door goed te blijven doorvragen en luisteren naar elkaar, hebben we een ontwerp ontwikkeld dat perfect past bij de wensen en behoeften van onze klant. Niet alleen het ontwerp was succesvol, maar ook de focus op de Google vindbaarheid heeft geleid tot geweldige resultaten voor Tieleman. Gedurende het eerste half jaar na lancering ontvingen zij aanvragen niet alleen uit Nederland, maar ook uit Zwitserland en Amerika. We zijn trots om te zien dat ons werk heeft geleid tot een succesvolle en internationaal erkende website voor Tieleman.

Bekijk meer interessante website casussen!