Onze projecten

Nieuwe website voor

Varolo

Nieuwschierig naar de website? klik op onderstaande knop. 

Over de opdrachtgever

Varolo is een bedrijf dat zich onderscheid door niet alleen trainingen aan te bieden, maar ook samenwerkingen. Bij Varolo is samenwerken belangrijk en door het beste uit jezelf en een ander te halen kan je samen een hele goede match zijn.
Daar houden wij van

De uitdaging

De uitdaging in dit project was het realiseren van een geautomatiseerde website met daarbij een koppeling naar het CRM-pakket. Het probleem lag meer bij hoe kan je dingen sneller en beter automatiseren zodat je geen dubbel werk hoeft te doen voor bijvoorbeeld het aanmelden voor een training. De samenwerking is prettig gegaan doordat er korte lijnen waren en als er even onduidelijkheid was, konden vragen snel gesteld worden vanuit beide partijen.

De oplossing

De oplossing voor Varolo is een geautomatiseerde website waarbij je met een klik op de knop je kan aanmelden voor een training en dan vervolgens ook vanzelf een berichtje terug krijgt van u bent aangemeld voor een training. Achter de schermen krijgt Karin daar ook bericht van, op dat moment kunnen alle werkzaamheden in gang gezet worden. Deze website zal veel tijd en energie besparen wat voorheen allemaal handmatig moest gebeuren.

Bekijk meer interessante website casussen!