Seedprod uitgelegd

SeedProd is een populaire WordPress-plugin die wordt gebruikt om aangepaste landingspagina’s te maken. Landingspagina’s zijn webpagina’s die speciaal zijn ontworpen om bezoekers te converteren tot leads of klanten. SeedProd is een uitstekende optie voor marketeers omdat het hen in staat stelt om professionele landingspagina’s te maken zonder technische kennis.
Inhoudsopgave

Een van de belangrijkste functies van SeedProd is de drag-and-drop builder. Dit stelt gebruikers in staat om landingspagina’s te maken door eenvoudigweg elementen te slepen en neer te zetten op de pagina. Gebruikers kunnen ook kiezen uit een breed scala aan sjablonen om hen te helpen bij het opzetten van hun landingspagina’s. De sjablonen zijn volledig aanpasbaar, dus gebruikers kunnen de kleuren, lettertypen en afbeeldingen aanpassen om hun merk te weerspiegelen.

Coming soon pagina’s

Een andere handige functie van SeedProd is de mogelijkheid om coming soon-pagina’s te maken. Dit is vooral handig voor bedrijven die nog niet volledig operationeel zijn of voor bedrijven die binnenkort een nieuwe website lanceren. Coming soon-pagina’s geven bezoekers de mogelijkheid om zich aan te melden voor updates of om op de hoogte te blijven van de lancering van een product of dienst.

Handige integraties

SeedProd biedt ook integraties met verschillende e-mailmarketingdiensten, waaronder Mailchimp en AWeber. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig abonnees verzamelen en hun e-mailmarketingcampagnes beheren vanuit hetzelfde platform.

Professionele landingspagina’s

Al met al is SeedProd een handige tool voor marketeers die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om professionele landingspagina’s te maken. De drag-and-drop builder en aanpasbare sjablonen maken het gemakkelijk om aangepaste pagina’s te maken die zijn ontworpen om te converteren.

Deel mij met je vrienden en collega’s!

Kennisbank

Verreik gratis je kennis. Lees ook onze andere artikelen in de kennisbank van Streverz.

Conversie

Conversie is een term binnen e-commerce. Het is het omzetten van website bezoekers dat overgaat na een transactie. Het geeft veel inzicht in je onlineproces.

Internet adverteren

Internet adverteren is in de essentie het promoten van diensten of producten op het internet. Denk aan sociale media, zoekmachines en e-mailmarketing.

Marketingmodellen

Marketingmodellen zijn visuele modellen die kunnen helpen met de strategische planning. Ze worden ook wel analysemodellen genoemd. Vergelijkbaar met een stip op de horizon.

SEO

SEO is een Engelse afkorting dat staat voor ‘search engine optimalisation’ – ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat om hoe je een websites beter vindbaar kan maken.

Tooling

Veel slimme mensen hebben veel handige tools gemaakt. Wij van Streverz hebben hier een mooi lijstje voor gemaakt die wij ook duidelijk en eenvoudig toelichten.

WordPress

Tegenwoordig is meer dan 40% van de websites WordPress. WordPress is een CMS – oftwel een ‘content management systeem’. Het is eenvoudig te gebruiken voor velen.