YARPP uitgelegd

YARPP, wat staat voor Yet Another Related Posts Plugin, is een WordPress plugin die gebruikt wordt om gerelateerde inhoud te tonen aan de lezers van een blogpost of pagina. Deze plugin analyseert de inhoud van de huidige pagina en toont dan een lijst met gerelateerde berichten of pagina’s op basis van de overeenkomsten in onderwerp en inhoud.
Inhoudsopgave

YARPP is vooral handig voor bloggers en website-eigenaren die hun bezoekers willen aanmoedigen om langer op hun website te blijven en meer pagina’s te verkennen. Het is ook een handige manier om de betrokkenheid van de lezers te vergroten door hen relevante inhoud aan te bieden die aansluit bij hun interesses.

YARPP is een handige tool voor WordPress-gebruikers die hun bezoekers willen betrekken en de betrokkenheid willen vergroten door relevante inhoud aan te bieden.

Verschillende weergaven

YARPP biedt verschillende weergave-opties, waaronder een lijst met gerelateerde berichten, een carrousel of een thumbnail-weergave. Het is ook aanpasbaar, zodat de website-eigenaar de weergave kan aanpassen aan de huisstijl van de website.

Positief voor SEO

Het gebruik van YARPP kan ook bijdragen aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat het de interne linkstructuur van de website versterkt en helpt bij het verhogen van de tijd die bezoekers op de website doorbrengen. Dit kan op zijn beurt leiden tot hogere rangschikkingen in zoekmachines.

Deel mij met je vrienden en collega’s!

Kennisbank

Verreik gratis je kennis. Lees ook onze andere artikelen in de kennisbank van Streverz.

Conversie

Conversie is een term binnen e-commerce. Het is het omzetten van website bezoekers dat overgaat na een transactie. Het geeft veel inzicht in je onlineproces.

Internet adverteren

Internet adverteren is in de essentie het promoten van diensten of producten op het internet. Denk aan sociale media, zoekmachines en e-mailmarketing.

Marketingmodellen

Marketingmodellen zijn visuele modellen die kunnen helpen met de strategische planning. Ze worden ook wel analysemodellen genoemd. Vergelijkbaar met een stip op de horizon.

SEO

SEO is een Engelse afkorting dat staat voor ‘search engine optimalisation’ – ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat om hoe je een websites beter vindbaar kan maken.

Tooling

Veel slimme mensen hebben veel handige tools gemaakt. Wij van Streverz hebben hier een mooi lijstje voor gemaakt die wij ook duidelijk en eenvoudig toelichten.

WordPress

Tegenwoordig is meer dan 40% van de websites WordPress. WordPress is een CMS – oftwel een ‘content management systeem’. Het is eenvoudig te gebruiken voor velen.